Vrijwilligers van Wintersfeer in Geldrop

Wintersfeer Geldrop wordt georganiseerd door vrijwilligers. Dat zijn vrijwilligers in het bestuur, in de verschillende commissies en gedurende de periode dat Wintersfeer actief is. Zonder deze vrijwilligers gaat het hele feest niet door. 

Vrijwilliger zijn bij Wintersfeer is misschien wel het leukste dat er is. Je werkt mee aan een van de grote evenementen die Geldrop rijk is. Wintersfeer is ook de plek om je te ontwikkelen in een veilige omgeving. Er zijn meer dan voldoende ervaren collega vrijwilligers die je zullen helpen om jezelf snel thuis te laten voelen. 

Dus heb jij talent om deel te nemen aan een van de commissies zoals bijvoorbeeld commercie, programma, communicatie, productie of misschien wil je wel helpen gedurende de periode van Wintersfeer op de ijsbaan, neem dan contact op met Alex. Hij is te bereiken via vrijwilligers@wintersfeergeldrop.nl.  

Volg ons op Instagram @wintersfeergeldrop

SHORTCODE INSTAGRAM

Onze hoofdsponsor & partners

Wintersfeer Sponsor - Middenstandsbelangen Wintersfeer Sponsor - Verhallen Security Wintersfeer Sponsor - John Vermeulen Fietsen Wintersfeer Sponsor - Gemeente Geldrop-Mierlo