Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het bestuur van stichting Wintersfeer Geldrop is zich bewust van haar positie en impact op de gehele gemeenschap in en rond Geldrop. Het schaatsen en activiteiten moeten voor iedereen beschikbaar zijn.  

Daartoe organiseert Wintersfeer met de scholen voor het basisonderwijs het schoolschaatsen. Op deze manier kan ieder schoolgaand kind op een basisschool in ieder geval 1 keer komen schaatsen. Via speciale programma’s van de gemeente Geldrop-Mierlo zijn er kaarten beschikbaar gesteld voor mensen die normaal gesproken niet de mogelijkheid hebben om hun kinderen te laten schaatsen.

Wintersfeer Geldrop stelt ieder jaar een bedrag beschikbaar voor een goed doel. Dit jaar is besloten om Bewegingswand kinderafdeling van het Anna ziekenhuis te Geldrop te ondersteunen.

De schaatsbaan heeft nogal wat milieutechnische uitdagingen.  Zo is de schaatsbaan een van de meest moderne die nu beschikbaar is. Geen giftige stoffen in het vriessysteem en een efficiënt koelsysteem zorgen voor een zo klein mogelijke impact op het milieu. Samen met de gemeente Geldrop-Mierlo wordt groene stroom ingekocht om de schaatsbaan te laten draaien.

De meeste aankleding, tenten en ruimtes worden gehuurd en/of hergebruikt. Ook dit om de kosten laag te houden en geen onnodige belasting op het milieu te genereren.

Volg ons op Instagram @wintersfeergeldrop

SHORTCODE INSTAGRAM

Onze hoofdsponsor & partners

Wintersfeer Sponsor - John Vermeulen Fietsen Wintersfeer Sponsor - Verhallen Security Wintersfeer Sponsor - Middenstandsbelangen Wintersfeer Sponsor - Gemeente Geldrop-Mierlo