Nieuws

Ja, eindelijk de bevestiging. Wintersfeer Geldrop gaat dit jaar door!! Het afgelopen jaar is door het bestuur en alle vrijwilligers hard gewerkt om er weer een mooie editie van te maken. Compleet met een echte ijsbaan, extra horeca en een spetterend programma. Haal je schaatsen maar uit het vet.

Een echte ijsbaan kost natuurlijk energie. Samen met de gemeente is de afgelopen weken gekeken naar extra maatregelen om het energieverbruik tot een minimum te beperken. De aanbevelingen van de gemeente zullen wij netjes opvolgen.

Curling is dit jaar toegevoegd aan het programma. Gedurende een aantal avonden gedurende Wintersfeer kunnen teams zich kwalificeren voor de grote finale en zich laten kronen tot kampioen van Geldrop 2022/2023.

Wintersfeer Geldrop maakt dit jaar deel uit van een groter pakket aan activiteiten. Wollige Winterweken is de combinatie van het evenement in Geldrop en Mierlo. In Mierlo komt er een grote glijschans, in Geldrop de ijsbaan. KommuS zorgt voor de muzikale omlijsting.