Nieuws

Disco Party on Ice

Beleef een betoverende tijd op het ijs in Geldrop tijdens onze discoavonden! Op 15 december, 19 december en 5 januari is de disco voor iedereen van 19.00-22.00 geopend.

Op 22 december zijn alle 12-18-jarigen welkom van 19:00-22:00. Speciaal voor de jongere schaatsliefhebbers (6-12 jaar) organiseren we op 3 januari een geweldige middag van 14.00 tot 17.30 uur.

Het beste van alles? Jij bepaalt de beats! Scan simpelweg de QR-code op de kleurrijke posters in het centrum van Geldrop, en je krijgt direct toegang tot het aanvragen van je favoriete nummers voor de discoavonden of klik op deze link.

Trek je dansschaatsen aan, bereid je voor op een magische avond op het ijs, en laat ons weten welke nummers jou laten stralen op de schaatsbaan!

Goede doel 2023/2024

Ieder jaar doneert Wintersfeer Geldrop een bedrag voor een goed doel. Dit jaar is besloten om samen met Kommus Radio op te trekken en is er besloten om de kinderafdeling van het Anna-Ziekenhuis in het zonnetje te zetten.

Het Anna-Ziekenhuis zal alle bijdragen die zij ontvangen gebruiken voor de aanschaf van een digitale muur. Wist je dat herstel na een operatie of ziekte vaak sneller verloopt wanneer je in beweging blijft? Dat is waarom het Anna-Ziekenhuis een digitale muur voor de kinderafdeling wil aanschaffen. Op deze muur kunnen kinderen verschillende bewegingsspellen spelen. Bijvoorbeeld het spel “Zoek de Verschillen”, waarbij ze met een stok de verschillen kunnen aanwijzen, of door de juiste antwoorden op rekensommen aan te tikken. Er zijn zelfs sportieve games waarbij de muur de bewegingen van het kind registreert. Op deze manier kunnen kinderen op een leuke manier bewegen, sneller herstellen en hun zorgen even vergeten.

Wintersfeer 2023-2024 dit jaar van 13 december 2023 tot en met 7 januari 2024.

De zomer zit er op en de scholen zijn weer begonnen. Dat is het moment dat het bestuur van stichting Wintersfeer Geldrop langzaam weer een beetje zenuwachtig wordt. Er moet heel veel georganiseerd en afgesproken worden. Vergunningen moeten worden aangevraagd, de ijsbaan moet besteld worden, de vrijwilligers geïnstrueerd en de werkgroepen moeten aan de slag. En dan straks ook nog de aanleg van de baan en de opbouw van alle gebouwen en faciliteiten.

Alles om straks op 13 december 2023 de ijsbaan op het Horecaplein te kunnen openen.

Dit jaar is er ruim drie en een halve week schaatsplezier, want we sluiten de ijsbaan op zondagavond 7 januari 2024. Het lijkt nu nog heel ver weg. Maar met een paar maanden is het al zover.

Bestuur Stichting Wintersfeer Geldrop