Leef je deze winter weer uit op een fantastische schaatsbaan

6e Wintersfeer Geldrop weer groot succes!

Bezoekers, sponsoren en vrijwilligers bedankt!

Wintersfeer 2017-2018 zit erop! Het was geweldig.

De 6e editie van Wintersfeer Geldrop zit erop!  Het was prachtig mensen. Alle reden om door te gaan. Na een korte pauze starten we in het voorjaar de voorbereidingen voor de volgende editie. Ruim 10.000 mensen bezochten Wintersfeer Geldrop. Een prima opkomst. Het was er weer gezellig en dankzij de hulp van vele vrijwilligers en de EHBO Geldrop verliep ook deze editie zonder problemen. We zijn trots op alle mensen die Wintersfeer hebben geholpen. Super.

Stichting Wintersfeer Geldrop

Jef van Stratum

Mireille Houben

Leon Verhagen

Bart Meulendijk

Erik Kuenen

Frans Verschuren

Geert Stoef

Bezoekers bedankt!

Wintersfeer Geldrop bestaat omdat veel mensen de prachtige ijsbaan in hartje Geldrop waarderen. Dankzij onze sponsoren en vrijwilligers maken we er al zes jaar lang een feestje van. Ook dit jaar hebben we ondanks het slechte weer van de laatste week prima gedraaid. Weer veel bezoekers hebben een rondje geschaatst op onze ijsbaan. Bedankt! We hopen jullie volgend jaar weer terug te zien. Tot dan!

 

Wintersfeer helpt ook graag…

Wintersfeer Geldrop bestaat dankzij de hulp van vele anderen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk dit is. Daarom kiest Stichting Wintersfeer Geldrop ook ieder jaar een goed doel. Afgelopen jaar was dat Stichting Leergeld. Dit jaar is dat de SamenLoop voor hoop Geldrop-Mierlo.

In de speech van burgemeester Link tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente (bij de  ijsbaan van Wintersfeer), sprak hij over het belang om er voor elkaar te zijn, dat je omziet naar een ander en elkaar helpt. In lijn met zijn speech ondersteunt de SamenLoop voor Hoop Geldrop-Mierlo mensen in hun strijd tegen kanker en ondersteunt Wintersfeer Geldrop op haar beurt de SamenLoop voor Hoop Geldrop-Mierlo in haar inzet om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Sponsoren bedankt

Afgelopen jaar waren ruim 100 bedrijven betrokken bij de realisatie van Wintersfeer. Dankzij hun gulle bijdragen konden we een geweldige ijsbaan bouwen Je ziet deze sponsoren nog op onze website staan. Gelukkig zijn er ook dit jaar weer veel bedrijven die willen helpen. Wil je nog meedoen of heb je nu al interesse in een sponsorpakket voor volgend jaar, stuur ons dan een mailtje.

Wil je Wintersfeer ondersteunen?

Stuur dan een mailje aan info@wintersfeergeldrop.nl

Heerlijk schaatsen in hartje Geldrop

 

Entreeprijzen Wintersfeer Geldrop 2017-2018

 

  • Dagentree (dag onbeperkt schaatsen): € 4,-
  • Huur schaatsen: € 3,50
  • Bobby (schaatshulp): € 1,00 (voor 20 minuten) 
  • 12 x schaatsenkaart (12 x schaatsen): € 40,-
  • Passe Partout (3 weken schaatsen): € 55,-

Facebook

Voor het laatste nieuws, evenementen, video's,
foto's, reacties en je vrienden ga je naar
Facebook Wintersfeer Geldrop - @wintersfeergeldrop

Twitter

Voor wintersfeer-tweets met weetjes, leuke foto's,
aankondigingen, reacties, vragen en antwoorden ga je naar
Twitter Wintersfeer Geldrop - @WGeldrop

x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.